Kalli Kalli

Kalli Kalli Sieraden

Al een aantal jaren is Kalli het sieradenlabel waarbij pure en tijdloze sieraden de basis vormen van onze collectie. De ontwerpen zijn clean en minimalistisch waarbij de schoonheid van het sieraad voor zich spreekt. Kalli staat voor kwaliteit, dit ziet u terug in de massieve en delicate ontwerpen van Stainless Steel. De meest tijdloze vorm van mode hoeft niet trendgevoelig te zijn. Hier spelen zij uitstekend op in door een uitgebreide collectie voor dames en heren aan te bieden in verschillende maten voor iedere leeftijd. Het volgen van een eigen weg met een eigen stijl is hun credo. Combineer uw ringen, armbanden en colliers volgens uw eigen identiteit.

Stainless steel

Kalli Kalli sieraden is een Nederlands sieradenmerk met minimalistische designs. De sieraden van Kalli Kalli zijn niet gebaseerd op de lopende trends zij staan juist voor pure en tijdloze sieraden.

De hoogwaardige kwaliteit van Kalli Kalli sieraden komt door de 316L stainless Steel dat in de sieraden wordt gebruikt in de sieraden en heeft daarom ook geen onderhoud nodig.