ZAG Bijoux

ZAG Bijoux

ZAG Bijoux is een prachtig subtiel sieradenmerk uit Parijs. De sieraden zijn gemaakt van stainless steel en verkrijgbaar in zilver, gouden plating of roségoud plating. Het is heel gemakkelijk om sieraden te combineren met dit merk. Van veel armbanden is er bijvoorbeeld ook een zelfde variant als ketting, of bijpassende ringen en oorbellen te vinden.

De sieraden zijn  gebaseerd op de laatste trends, de vormen en kleuren zijn altijd actueel. ZAG Bijoux is nikkelvrij en hypoallergeen. ZAG Bijoux staat bekend om haar minimalistische sieraden van fijn materiaal.

Parijs als inspiratie

De sieraden van ZAG Bijoux worden ontworpen door de Parisienne Michelle Zuang. Zij vindt haar inspiratie voornamelijk in wereldsteden, zoals: Parijs en New York. De Parijse ontwerper heeft de collectie gebaseerd op de huidige trends met een vleugje eigenzinnigheid. De creaties worden uiteindelijk ontworpen in het atelier in Parijs. Stainless steel met onverwoestbare platings in zilver, goud of rosegoud. De ZAG bijoux sieradencollectie bestaat uit armbanden, kettingen en ringen in alle soorten en maten.