Tijdloze en stijlvolle Buddha to Buddha armbanden

Als u oog voor detail heeft, moet het sieradenmerk Buddha to Buddha u bekend in de oren klinken. De basiskenmerken van Buddha to Buddha sieraden zijn: handgemaakt, grof-geschakeld en kwalitatief hoogwaardige 925 sterling zilver. De Buddha to Buddha armbandencollectie is aangevuld met nieuwe eyecatchers. Bij Punte Optiek Juwelier in Gaanderen bent u van harte welkom om deze te passen! 

Fashionable silver

Zilveren sieraden (met of zonder edelstenen) zijn niet weg te denken uit het huidige modebeeld. Ze zijn niet alleen stijlvol op festivals en feesten, maar ook echte eyecatchers voor dagelijks gebruik. Het bijzondere van Buddha to Buddha is dat de sieraden met verschillende modestijlen gecombineerd kunnen worden, van een casual relaxte look tot business chique.

Buddha to Buddha armbanden

Ooit begon het allemaal met de zilveren armband Batul. In de loop der tijd hebben de Buddha to Buddha leren armbanden en armbanden met edelsteen-kralen echt een eigen plek binnen de armbanden collectie verworven. Ook deze zijn in meerdere maten verkrijgbaar. Iedere maat correspondeert met de polsomtrek (C = 16 cm, D = 18 cm, E = 19 cm, F = 21 cm). Door de omtrek van uw pols te meten met een meetlint of een touwtje dat u daarna op een liniaal legt, weet u precies welke maat geschikt voor u is. Alle Buddha to Buddha armbanden zijn voorzien van een zilveren sluiting en hiermee perfect met elkaar te combineren voor een compleet gestylde look.

Hieronder een aantal toevoegingen aan het standaard tijdloze assortiment:

  • Buddha to Buddha armband Edwin Small Special Leather in zwart en bruin
  • Buddha to Buddha armband Lars Leather in zwart en bruin
  • Buddha to Buddha armband Ben Small Leather in olijf, blauw en bruin
  • Buddha to Buddha armband Edwin Small Leather in zwart en bruin
  • Buddha to Buddha armband Essential Leather Texture in zwart, bruin, cognac en sand
  • Buddha to Buddha armband Spirit Bead in zwart en groen

Heeft u ook altijd een originele Buddha to Buddha armband gewild? Ons team bij Punte Optiek Juwelier in Gaanderen helpt u graag.