Info

Punte Juwelier

Sieraden zeggen indirect wie u bent, daarom is een sieraad dat geheel bij u past van belang. Punte Juwelier in Gaanderen helpt u een handje bij het vinden van het juiste sieraad, voor uzelf of als cadeau. Sieraden die met de trends meegaan of horloges met een klassiek randje. Voor een breed aanbod sieraden en horloges bent u bij Punte Juwelier aan het goede adres. 

Punte Juwelier heeft een uitgebreide collectie horloges en sieraden. Sieraden van bijvoorbeeld Ti Sento, Buddha to Buddha, Boccia en Blush. Maar goud, zilver en onze trouwringen zijn ook niet te missen. Als u bij de tijd wilt blijven, mag u rekenen op horloges van de beste kwaliteit en de meest trendy merken zoals, Samsung Smartwatches, Garmin Smartwatches, Michael Kors, Fossil, Boccia, Raymond Weil en Danish Design.

Wie echt helemaal up-to-date wil blijven, doet er verstandig aan om regelmatig een bezoekje aan Punte Juwelier te brengen. Wilt u iedere minuut op de hoogte blijven van onze laatste acties, nieuwste collecties en onze activiteiten? Word dan fan van onze Facebookpagina of Twitteraccount.

Trendjuwelier: bredere collectie van diverse merken

In de nieuwe winkel bieden we u nog meer keuze door de bredere, uitgebreide collectie van merken. Ons team luistert naar uw wensen en geeft u graag persoonlijk advies, zodat u met het ideale sieraad de deur uit gaat.

Benieuwd naar de uitgebreide collectie? Graag verwelkomen wij u in onze nieuwe winkel in Gaanderen.

U kunt bij ons voor de deur gratis parkeren.

Giftcard

Bestel de Punte Giftcard hier kan zowel bij Optiek Juwelier Punte als bij de Meisjes van Punte besteed worden. Kies zelf het gewenste bedrag voor de cadeaubon. U kunt de Giftcard tot één jaar na aanschaf gebruiken. De waarde van de Giftcard kan in één keer besteed worden of in delen.