Gedenksieraden

Met gedenksieraden draag je een belangrijk, persoonlijk moment altijd bij je. Door het integreren van as, moedermelk of een plukje haar in een van deze sieraden maak je jouw bijzondere herinnering tastbaar in de vorm van een persoonlijk juweel.

De diverse soorten gedenksieraden Gedenksieraden hebben een sterke emotionele waarde voor de drager. Bij deze juwelen is het mogelijk om de as of het haar van een overledene in het sieraad te verwerken. Wij vullen deze herinneringssieraden met respect.

Naast het vullen van de sieraden met as, bestaat ook de optie om ze te vullen met moedermelk. Op deze manier kun je ook dat speciale moment, de geboorte van een kind, altijd dichtbij je dragen.

Een gedenksieraad met een vingerafdruk De sieraden uit onze collectie met een vingerafdruk laten je de vingerafdruk van je geliefde op een ring, hanger of manchetknopen plaatsen. Het creëren van een vingerafdruk is eenvoudig; je gebruikt een inktkussen om de vingerafdruk op de daarvoor bestemde kaartjes te plaatsen. In ons atelier reproduceren we de vingerafdruk zo nauwkeurig mogelijk en laseren deze vervolgens op het sieraad. Hierdoor ontstaat een persoonlijk juweel waarop de vingerafdruk voor altijd is vastgelegd, zodat je jouw dierbare altijd bij je draagt.

Een tastbare herinnering door assieraden Om een geliefde dicht bij je te houden, kun je een assieraad laten maken. In dit type sieraad wordt de as zichtbaar geïntegreerd. Onze collectie biedt verschillende soorten assieraden, zoals ringen, armbanden, hangers en manchetknopen. De as van je dierbare zal op een subtiele manier zichtbaar zijn in het sieraad. Hier kun je zien hoe we de as in onze sieraden verwerken.

Vier ook de mooie momenten met een gedenksieraad Vaak wordt gedenksieraden geassocieerd met het overlijden van een dierbare, maar dit is niet altijd het geval. Ook mooie momenten kunnen worden vastgelegd in een van onze sieraden. Naast het verwerken van as of haar, is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een gedenksieraad te vullen met moedermelk om de geboorte van een baby te vieren.

Wij nemen graag de tijd om u van een goed advies te voorzien maak daarom het liefst een afspraak via 0315 -341245