ALLER SPANNINGA TROUWRINGEN: VOOR IEDER WAT WILS

Stap bij ons binnen en waan uzelf in de trouwringenwereld. Voel, pas en zie de verschillende trouwringen die Punte Optiek Juwelier in de winkel heeft liggen. Welke stijl trekt u aan? Daar helpt de juwelier u graag bij. Aller Spanninga is een trouwringenmerk dat voor ‘ieder wat wils’ heeft. Daarom zijn wij zo fan van dit merk!

Uw wens vertalen naar een ring die het waard is om een moment te bezegelen, dat kan alleen het merk Aller Spanninga. Dit trouwringenmerk bestaat maar liefst 150 jaar en is uitgegroeid tot enige, oudste en grootste ringenatelier in Nederland. Ofwel, deze trouwringen daar kunt u op vertrouwen. Bestaande modellen, ringen op maat, het kan allemaal. Een tekst in uw trouwring laten graveren, ook dat doen wij met alle plezier.

Bij de aankoop van een Aller Spanninga trouwring ontvangt u een certificaat. Alleen dan bent u verzekerd van een échte Aller Spanninga trouwring!

Aller Spanninga voldoet aan al uw trouwringenwensen. Wij nemen graag de tijd om u van een goed advies te voorzien maak daarom het liefst een afspraak via 0315 -341245