De sieradentrends

De sieradentrends van dit moment zijn veelbelovend. Sommige trends borduren voort op de afgelopen jaren, maar er zitten ook vele verrassingen tussen. Eén ding is zeker, sieraden mogen gezien worden!

Oorbellen

De grote opvallende oorbellen trend blijft. En weer zien we die Ibiza-invloeden terugkomen. En wie denkt dat die oorbellen pijn doen aan uw oren omdat ze te zwaar zijn, heeft het mis! Houdt u meer van bling-bling? Ook dan kunt u uw hart ophalen, oorbellen mogen gezien worden!

Armbanden

Subtiele armbanden en brede armbanden waar alle ogen op zijn gericht zullen elk jaar terugkomen. Een armband in de combinatiekleur goud en zilver komen we steeds meer tegen.

Ringen

Subtiele ringen dragen we graag. Een ring met een grote steen mag ook gezien worden, dat wordt uw geliefde lief aankijken.

Kettingen

Voorgaande jaren hebben we het al meegemaakt, statement kettingen, maar ook de subtiele kettingen met een symbool kwamen om de hoek kijken. En deze trend blijft!

Horloges

Het horloge gaat een grote rol spelen bij het bepalen van uw identiteit. Een horloge draagt bij aan uw persoonlijkheid.  De afgelopen jaren waren we gewend aan de printjes en de felle kleuren, dit jaar gaan we terug naar de basis. Horloges met neutrale kleuren en printjes gaan uw polsen sieren. Ook gaan de smartwaches een steeds grotere rol spelen! Fit blijven met behulp van een horloge, fantastisch!