KIES VOOR DE SLANKE EN VERFIJNDE DAMESHORLOGES VAN SEIKO

Seiko biedt met de collecties Premier en Presage prachtige dameshorloges waarbij ieder detail perfect en kwalitatief is afgewerkt. Alle modellen kenmerken zich door de unieke combinatie van innovatieve technieken en elegante designs.

Premier dameshorloges: modern en klassiek tegelijk

Het Premier dameshorloge is te herkennen aan het slanke en verfijnde design met moderne stijlinvloeden. Door de prachtige samensmelting van klassiek en modern heeft Seiko een uniek uurwerk weten te creëren. De wijzerplaat is voorzien van Romeinse cijfers, terwijl de wijzers lang en scherp gesneden zijn. Dankzij de diepblauwe afwerking wordt het klassieke gevoel verder benadrukt. Het horloge is uitgerust met saffierglas, waardoor de drager onder alle omstandigheden een heldere kijk heeft op de stijlvolle wijzerplaat. Premier is een nieuwe moderne klassieker binnen het assortiment van Seiko waar u mee gezien wil worden!

Presage luxe horloges voor dames

De Presage collectie bestaat uit een reeks luxe horloges die voorzien zijn van het 4R kaliber van Seiko. Deze zijn afgewerkt met een hoge kwaliteit zoals u van het premium horlogemerk gewend bent. Het uurwerk is ook te zien in een aantal horloges met een open-heart wijzerplaat. Het saffierglas siert ieder Presage dameshorloge en is 100 meter waterdicht.

Bij Punte Optiek Juwelier in Gaanderen vindt u de dameshorloges van Seiko. Stap gerust eens binnen om de collecties te passen.