Danish Design Horloges

Danish Design

Het verhaal van Danish Design is uniek, net als het jouwe. Danish Design is blij dat je tijd voor ze neemt. Ze houden ervan om zichzelf uit te drukken in vrijheid, ze koesteren zuiverheid en natuur, ze hechten veel waarde aan harmonie en design. De plek waar dit allemaal samenkomt? Scandinavië.

Danish Design werd gelanceerd in 1988 en bestaat dus al een tijdje, maar de tijd heeft niet stilgestaan; net als u hebben ze unieke hoofdstukken in het leven meegemaakt en afgesloten, waarna ze een nieuwe zijn begonnen. Ze kenmerkt zich door een design met een harmonie tussen natuur en design.

Unieke horloges

Geïnspireerd door unieke levenslessen, van geleerde lessen en van lessen die nog gaan komen, creëren we horloges die echt en puur zijn. Net als de meest memorabele mensen die je hebt ontmoet en zal ontmoeten gedurende je hele leven. Danish Design horloges bieden je een vorm van luxe, een luxe die je bijna kunt aanraken, maar kan nooit worden gedefinieerd. Want of het nu in het midden van de stad is of diep in de wildernis: het is van jou.