LOTT. Gioielli oorsieraden

LOTT. Gioielli

Tijdloos in ontwerp, nooit concessies in de kwaliteit, dat is hoe LOTT. gioielli zich onderscheidt in al haar ontwerpen. Alle statement sieraden van LOTT. gioielli zijn aandachtig, met zorg met de hand vervaardigd. Bovenal is er een consistente focus op het gebruik van de beste materialen, kwaliteit en stijl. De collectie is uitgebreid en elk item binnen de collectie staat voor exclusiviteit en originaliteit. Van statement oorbellen, klassieke armbanden, iconische kettingen en kleurrijke ringen. LOTT. gioielli sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver met een hoge kwaliteit geel, rosé of witgouden plating.  

Over LOTT. Gioielli

LOTT. gioielli is een toonaangevend sieradenmerk dat in 2010 is opgericht. LOTT.gioielli onderscheidt zich door kwaliteit, innovatie, creativiteit en vooral schoonheid.

Elk sieraad is uniek en wordt met zorg en aandacht handgemaakt in ons atelier. Een grote inspiratiebron voor de collecties van LOTT.gioielli zijn de vele reizen en het ontdekken van de wereld. Maar ook dichterbij huis vindt LOTT.gioielli steeds meer vernieuwende en inspirerende plekken én personen. Daarnaast streeft LOTT.gioielli ernaar om de schoonheid van onze planeet in ieder design terug te laten komen door het gebruik van natuurlijke materialen.

LOTT. gioielli streeft er altijd naar om de trends van morgen, vandaag op een creatieve en originele manier aan te bieden zonder de kwaliteit en schoonheid van de producten uit het oog te verliezen. Dit is hoe we de meest exclusieve stukken nog nét iets specialer maken. Ontdek ons ​​ruime assortiment van fashionable ringen, fijne armbanden en statement oorbellen en iconische kettingen.