ZinZi Sieraden

Zinzi is opgericht in 2003 en in 17 jaar uitgegroeid tot een internationaal fashion sieradenmerk. Zinzi houdt van fun, fashion, vrouwelijk en betaalbare luxe! Bij Zinzi vindt u de mooiste zilveren en gouden sieraden en meest stijlvolle horloges. Zinzi heeft al jaren drie beste vriendinnen: Fatima Moreira de Melo, Lieke Martens en Kim Feenstra. De ambassadrices sieren bijna alle reclame-uitingen van Zinzi.

Zinzi heeft haar eigen Nederlandse designers. De ontwerpen voor nieuwe sieraden ontstaan op papier en worden later door onze goudsmeden uitgewerkt in zilveren en gouden proefmodellen. De te gebruiken kleurstenen worden secuur uitgezocht en op elkaar afgestemd. Het designteam maakt alleen gebruik van hoogwaardige kleurstenen zoals zirconia’s en Swarovski crystals. De schitterende vormen, maten en het brede scala aan kleuren sluiten altijd aan bij de fashiontrend en het modeseizoen.

Kwaliteit sieraden

Alle Zinzi sieraden worden gemaakt van sterling zilver (925) met een extra rodium laagje (voor extra glans en geeft bescherming tegen krassen en verkleuren). Ook van echt 14 karaat goud (585) is een mooie collectie sieraden door onze goudsmeden ontworpen. Dus niet een laagje zilver of goud op staal, maar ieder Zinzi sieraad is geheel uit het edelmetaal zilver of goud gemaakt.