Raymond Well horloges voor de stijlvolle horlogedrager

Precisie als inspiratie

Achter het merk Raymond Weil schuilt inspiratie door de precisie in de muziek en kunst. De namen van de horloges in de collectie zijn om deze reden vernoemd naar een aantal grootmeesters uit de muziekwereld, zoals Mozart en Beethoven. Ieder individueel horloge wordt gemaakt met precisie, elegantie, kwaliteit en betrouwbaarheid uit culturele traditie en innovatie.

Elegante fashion item

De nieuwe collectie dameshorloges van Raymond Weil is binnen! Een Raymond Weil horloge staat voor hoogwaardige kwaliteit en uitmuntende stijl. Dit komt terug in ieder model. De unieke dameshorloges weerspiegelen klasse en vieren elegantie. Dit wilt u toch ook om uw pols?

Het DNA van Raymond Weil

Het merk Raymond Weil komt uit Genève en behoort tot de beperkte kring van Zwitserse horlogemakers die nog steeds in familiehanden zijn. Het bedrijf is opgericht in 1976 en is nu onder leiding van Elie Bernheim, het kloppend hart van de Raymond Weil horloges. Het merk blijft de status ontwikkelen binnen de toonaangevende Zwitserse horloge-industrie. Maar liefst drie familiegeneraties hebben hun talent en ervaring gebundeld voor het voortzetten van hun erfgoed. Creativiteit, knowhow op het gebied van elegante horloges, onafhankelijk en voor iedereen toegankelijk: dat is waar Raymond Weil horloges voor staan!

Bent u benieuwd naar een stijlvolle Raymond Weil horloge en wilt u weten of er een perfect horloge voor u tussen staat? Kom dan langs Punte Optiek Juwelier om de parels te bekijken!