Subtiele Danish Design dameshorloges

U had het misschien niet gedacht, maar ondanks de naam Danish Design is dit een sieradenmerk van eigen bodem! De klassieke Danish Design dameshorloges met een slanke horlogeband passen perfect bij onze Hollandse nuchterheid. Bent u iemand die al snel denkt: doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg? Bij Punte Optiek Juwelier in Gaanderen laten wij u met alle liefde de elegante uurwerken zien.

Smal en stijlvol

Houdt u van luxe en van een Scandinavisch design? Dan zijn de dameshorloges van Danish Design met slanke horlogebanden een musthave! De elegante details, luxe materialen en het bijzondere lijnenspel maken ieder Danish Design horloge een waar sieraad dat gezien mag worden. De gebruikte materialen zijn niet alleen modieus, maar ook duurzaam, huidvriendelijk (anti-allergisch) én licht van gewicht. De meeste Danish Design dameshorloges zijn dan ook gemaakt van kwalitatief hoogwaardig titanium, edelstaal en chirurgisch roestvrij staal.

Bent u benieuwd naar hoe Hollandse pracht om uw pols er uitziet? Bij Punte Optiek Juwelier in Gaanderen laten wij u met plezier de Danish Design dameshorloges zien en passen natuurlijk!